Janibell Akord Luieremmer

Janibell Akord Luieremmer

Tommee Tippee Sangenic Tec Tub White

Tommee Tippee Sangenic Tec Tub White

Janibell Akord Refill Liners

Twee Janibell AKORD navulcassettes speciaal ontworpen voor gebruik met de Janibell AKORD. Een doorlopende rol die veilig en eenvoudig geknipt en geknoopt kan worden, goed voor minimaal 560 incontinentiematerialen per navulcassette.

  • Goed voor minimaal 560 incontinentiematerialen per navulcassette
  • Licht geparfumeerd
  • Zeer sterk en rekbestendig
  • Latex vrij
Vanaf € 21,95 € 20,14
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Janibell Akord Refill Liners

Beschrijving Janibell Akord Refill Liners

Gebruikt incontinentiemateriaal weggooien in een gewone afvalemmer kan leiden tot nare geurtjes die verspreid worden door heel de kamer. Om deze reden heeft Janibell de AKORD ontworpen, speciaal voor het weggooien van gebruikt incontinentiemateriaal. De AKORD werkt alleen met de speciaal ontworpen Janibell AKORD Refill Liners, lichtgeparfumeerde navulcassettes die goed zijn voor zeker 35 incontinentiematerialen per zak, en minimaal 560 incontinentiematerialen per navulcassette.

Wanneer de zak vol zit moet de deur geopend worden en de zak naar beneden getrokken worden tot er een nieuwe ‘lege’ zak tevoorschijn komt. Vervolgens moet de volle zak afgeknipt worden met de veilige snijmachine die in de deur gemonteerd zit. Hierna moet een knoop gelegd worden in de ‘nieuwe’ zak en is de Janibell AKORD weer klaar voor gebruik.

Als de navulcassette vervangen moet worden moet de deksel allereerst volledig open gezet worden. Hierna moet de lege cassettehouder uit het apparaat worden gehaald. De nieuwe navulcassette moet vervolgens om de lege cassettehouder geschoven worden. De buitenste laag van de navulling moet een stukje omhoog getrokken worden, en weer door het midden van de cassettehouder naar beneden getrokken worden zodat er een zak ontstaat. Hierna moet de cassettehouder weer teruggeplaatst worden in de afvalemmer. De nieuwe zak kan nu geknoopt worden, waarna de Janibell AKORD weer gebruikt kan worden. 

Janibell Akord Refill Liners (2 Pack) - TENA Producten

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Janibell Akord Refill Liners
Uw waardering