TENA Fix Premium Stretch

TENA Fix Premium Stretch

Janibell Akord Slim Refill Liners

Janibell Akord Slim Refill Liners

Janibell Akord Slim Luieremmer

Een luieremmer speciaal ontwikkeld voor het weggooien van gebruikt incontinentiemateriaal. De Janibell AKORD Slim maakt weggooien zowel simpel als hygiënisch. De luieremmer is met een dubbele afdichting volledig geurloos ontworpen waardoor er geen nare geurtjes in de kamer blijven hangen.

  • Geurloos door de dubbele afdichting
  • Elegant ontwerp dat in elke kamer past
  • Hygiënisch in gebruik
  • Eenvoudig leeg te maken
  • Ruim 26 liter inhoud
€ 44,95 € 37,15
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
M280DA

Beschrijving Janibell Akord Slim luieremmer

Gebruikt incontinentiemateriaal weggooien in een gewone afvalemmer kan leiden tot nare geurtjes die verspreid worden door heel de kamer. Om deze reden heeft Janibell de AKORD Slim ontworpen, speciaal voor het weggooien van gebruikt incontinentiemateriaal. Dankzij de dubbele afdichting is deze luieremmer volledig geurloos, en heeft het een inhoud van 26 liter. Dit is genoeg voor ruim 24 incontinentiematerialen.

De Janibell AKORD Slim luieremmer wordt geleverd met één voorgeladen cassette en is dus gelijk klaar voor gebruik. Als de cassette op is kan deze gemakkelijk vervangen worden door de speciale Janibell AKORD Slim Refill Liners. De AKORD Slim kan alleen gebruikt worden met deze navullingen.

Wanneer de zak vol zit moet de deur geopend worden en de zak naar beneden getrokken worden tot er een nieuwe ‘lege’ zak tevoorschijn komt. Vervolgens moet de volle zak afgeknipt worden met de veilige snijmachine die in de deur gemonteerd zit. Hierna moet er een knoopje gelegd worden in de ‘nieuwe’ zak en is de Janibell AKORD Slim luieremmer weer klaar voor gebruik.

Badkamer foto medemogelijk gemaakt door Fotovak Engel & Baderie Hoes.

Janibell Akord Slim - luieremmer - Incontinentie

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Janibell Akord Slim Luieremmer
Uw waardering