TENA Fix Premium Stretch

TENA Fix Premium Stretch

TENA Pants Super

TENA Pants Super

TENA Men Active Fit

De TENA Men Active Fit is een speciaal ontwikkeld broekje voor mannen die last hebben van matig tot zwaar urineverlies. Het donkerblauwe ontwerp oogt als normaal ondergoed maar biedt ultieme bescherming en comfort Het broekje is gefabriceerd van uiterst zacht materiaal en voelt aan als katoen. De TENA Men Active Fit heeft een mannelijk en discreet design.

  • Krachtige en veilige absorptie-zone

  • Ontworpen als ondergoed

  • Donkerblauw voor ultieme discretie

  • Odour Control vermindert ongewenste geurtjes

  • Dermatologisch getest

Vanaf € 11,15 € 10,23
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
TENA Men Active Fit

Beschrijving TENA Men Active Fit

TENA Men Active Fit is ontworpen als vervanger voor de combinatie van een inlegger en een onderbroek. Als u zich niet zeker voelt met een inlegger, bijvoorbeeld door een verminderde handfunctie, of u wilt een broekje dat doet denken aan gewoon ondergoed, dan is de TENA Men Active Fit de ideale uitkomst. Het broekje is perfect voor actieve mannen en kunnen zelfs zonder moeite met sporten worden gedragen. De donkerblauwe uitvoering verzekert u ultieme discretie. Het broekje kan ook zonder zorgen in de nacht gedragen worden.

Dit product is speciaal voor de man ontworpen en heeft om die reden meer absorptiekorrels aan de voorkant dan aan de achterkant. Deze krachtige korrels kunnen tot wel 1000 maal hun eigen gewicht aan vocht opnemen. De broekjes hebben een iets lager model om zo meer te lijken op uw eigen ondergoed. In het broekje is veel elastiek verwerkt voor uitmuntende pasvorm en draagcomfort. Om de heupen en rond de benen zit er stevig elastiek om afzakken en lekken te voorkomen.

Gebruiksaanwijzing TENA Men Active Fit

Om ervoor te zorgen dat de TENA Men Active Fit optimaal werkt is het van belang dat deze op de juiste manier gebruikt worden. Het product zit opgevouwen in de verpakking. Hierdoor is het klein en handzaam en dus goed mee te nemen. 

De TENA Men Active Fit trekt u aan als uw normale ondergoed, met oog op het feit dat het goed aansluit bij de liezen voor optimale zekerheid. De elastische randjes van de broekjes kunnen zo goed hun werk doen.

De dubbele anti-lekrandjes zorgen voor uitstekende bescherming en maximaal draagcomfort. De innovatie van de anti-lekrandjes die functioneren als dijkjes zorgt ervoor dat u niet beperkt wordt in uw dagelijkse activiteiten. De Odour Neutralizer die gebruikt wordt in de TENA Men broekjes minimaliseert ammoniakgeurtjes waardoor u zelfverzekerd en met een fris gevoel op pad kunt.

De TENA Men Active Fit is beschikbaar in maat Medium en Large. 

TENA Men

Naast de level 4 bescherming bestaat de TENA Men lijn ook uit producten met meer en minder absorptievermogen. De overige producten die hieronder vallen zijn: 

                Afmeting (cm)        Absorptie (ml)
Level 0       18 x 13                       100 
Level 1       18 x 14                       250 
Level 2       27 x 24                       450
Level 3       27 x 24                       710
Level 4       broekje maat M of L   1430

Naarmate het level hoger wordt, neemt het absorptievermogen toe. De Active Fit versie komt in de vorm van een boxershort. Deze mannenverbanden zijn geschikt voor gebruik gedurende zowel de dag als de nacht en kunnen ook tijdens sporten gebruikt worden. Het product heeft een bepaalde vorm door omstaande elastische randjes die het product de komvorm geven. Zo zit het goed rondom het geslachtsdeel en sluit het naadloos aan op de vorm van het lichaam.

Incontinentie bij mannen 

In de praktijk zien wij dat de TENA Men lijn gebruikt wordt voor stressincontinentie. Dit is incontinentie waarbij je een klein beetje urine verliest door bepaalde acties zoals een krachtinspanning (traplopen, boodschappen dragen) of lachen/niezen. Ook bij een vergrote prostaat, waarbij het moeilijk is om de blaas leeg te plassen, wordt dit product vaak gebruikt. Level 0 t/m 3 kunnen eventueel ook voor aambeien gebruikt worden door zowel mannen als vrouwen. Ze worden dan omgedraaid in het ondergoed. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:TENA Men Active Fit
Uw waardering