TENA Men Level 2

TENA Men Level 2

TENA Comfort ConfioAir Normal

TENA Comfort ConfioAir Normal

TENA Men Level 3

TENA Men Level 3 is een zeer comfortabele inlegger speciaal voor mannen, voor ultieme bescherming gedurende dag en nacht. TENA Men Level 3 is speciaal ontwikkeld voor mannen met last van matig urineverlies. Het ontwerp is gepatenteerd en past zeer goed in strak ondergoed. Door de driehoekige vorm van dit ontwerp past het perfect bij het mannenlichaam. Het draagt comfortabel en geeft de man een zeker gevoel. 

  • Gehele dag draagbaar

  • In het grijs uitgevoerd voor ultieme discretie

  • Odour Control verminderd ongewenste geurtjes

  • Lock Away Core neemt vloeistoffen op en houdt ze weg van het lichaam

€ 9,95 € 9,13
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
750830

Beschrijving TENA Men Level 3

Doordat het met de plakrand van de inlegger aan het ondergoed wordt bevestigd, is de inlegger ook heel gemakkelijk op toilet te verwisselen zonder dat het ondergoed uit hoeft te worden gedaan. TENA Men Level 3 is in het grijs uitgevoerd voor ultieme discretie. De Lock Away Core bevat microabsorbens die vloeibare stoffen opnemen en weghouden van het lichaam. U kunt de inlegger de gehele dag dragen zonder dat iemand zal zien dat u het draagt.

Door de Odour Control technologie worden geurtjes geminimaliseerd. Deze uitvinding zorgt ervoor dat de bacteriën de reukloze urine omzetten in de bekende ammoniakgeur geen kans krijgen zich te ontwikkelen. De inleggers zijn per stuk verpakt en hierdoor zeer gemakkelijk en discreet mee te nemen.

Gebruiksaanwijzing TENA Men Level 3

De TENA Men Pads worden strak, per stuk verpakt. Dit wordt gedaan om het volume van de pakjes te beperken. Dit betekent dat als u de bescherming uit de verpakking haalt, deze nog even in vorm gebracht moet worden. Ze zijn anders nog niet in de optimale vorm van uw lichaam gekomen en dat kan lekken tot gevolg hebben. Daarnaast wordt in dit geval het absorptiemateriaal niet optimaal gepositioneerd. Het in vorm brengen doet u door de pad in de lengte te vouwen met de zijkanten naar elkaar toe.  

TENA Men

Naast de level 3 bescherming bestaat de TENA Men lijn ook uit producten met meer en minder absorptievermogen. De overige producten die hieronder vallen zijn:

                Afmeting (cm)        Absorptie (ml)
Level 0       18 x 13                       100 
Level 1       18 x 14                       250 
Level 2       27 x 24                       450
Level 3       27 x 24                       710
Level 4       broekje maat M/L       1430

Naarmate het level hoger wordt, neemt het absorptievermogen toe. De Level 4 versie komt in de vorm van een boxershort. Deze mannenverbanden zijn geschikt voor gebruik gedurende zowel de dag als de nacht en kunnen ook tijdens sporten gebruikt worden. Het product heeft een bepaalde vorm door omstaande elastische randjes die het product de komvorm geven. Zo zit het goed rondom het geslachtsdeel en sluit het naadloos aan op de vorm van het lichaam.

TENA Men Level 3 verpakking

Incontinentie bij mannen 

In de praktijk zien wij dat de TENA Men lijn gebruikt wordt voor stressincontinentie. Dit is incontinentie waarbij je een klein beetje urine verliest door bepaalde acties zoals een krachtinspanning (traplopen, boodschappen dragen) of lachen/niezen. Ook bij een vergrote prostaat, waarbij het moeilijk is om de blaas leeg te plassen, wordt dit product vaak gebruikt. Level 0 t/m 3 kunnen eventueel ook voor aambeien gebruikt worden door zowel mannen als vrouwen. Ze worden dan omgedraaid in het ondergoed. 

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:TENA Men Level 3
Uw waardering