Retourprocedure

Het kan voorkomen dat u een (deel van uw) bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren.

U heeft na bestelling 14 dagen om uw product retour te sturen. De kosten voor retour van u thuis naar de webshop zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Inco for you geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangt van uw retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Print onderstaand retourformulier uit en voeg deze ingevuld toe aan het pakket.

Download hier het retourformulier PDF

Mocht het product of verpakking beschadigd zijn, dan kunnen we de retournering helaas niet accepteren. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Het pakket kan worden opgestuurd naar onderstaand adres:

Fulfilment Solutions 
t.a.v Retouren afdeling Inco for you 
Schillingweg 50 
2153 PL Nieuw-Vennep
Nederland