TENA Bed Super onderlegger

TENA Bed Super onderlegger

TENA Bed Plus onderlegger

Deze bed onderlegger is speciaal ontworpen voor het beschermen van bedden en stoelen tegen vocht. Het heeft een zacht oppervlak dat comfortabel aanvoelt. De onderlegger verzekert u van comfort en behoud van uw waardigheid.

  • TENA Bed is dermatologisch getest en vriendelijk voor de huid

  • Uitstekende bescherming door waterproof onderkant

  • Vermindert ongewenste geurtjes

  • Vergemakkelijkt dagelijkse zorgtaken

  • Absorptievermogen van 800 ml

 

Vanaf € 13,09 € 12,01
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
TENA Bed Plus onderlegger-1

Beschrijving TENA Bed Plus onderlegger 60x60

Al gebruikt u het juiste materiaal op de juiste manier, er bestaat toch altijd een kleine kans op doorlekken. En ook al is de kans minimaal, het ongemak is groot. Voor deze reden heeft TENA de Bed Plus onderlegger ontworpen. Deze onderleggers zijn een uitkomst voor gebruik in bed, de auto, de stoel of rolstoel.

De papierpulp die in het product zit komt onder veel druk te staan en loopt het risico samen te klitten en klonten te vormen. Om dit te voorkomen heeft TENA de stabiliteit van de kern van het product verbeterd zodat de pulp beter op zijn plek blijft zitten. Het nieuwe citroenvormige patroon heeft als eigenschap dat het vocht effectiever verspreidt en opneemt.

De onderlegger is ontworpen uit een sterk absorberend materiaal dat snel vocht opneemt en een polyethyleen laag. Deze ondoordringbare kunststoffen laag geven 100% zekerheid dat er geen vocht doorheen lekt.

De TENA Bed Plus onderlegger is verkrijgbaar in de maat 60x60cm. De onderlegger is aan de achterzijde voorzien van informatie over de maat en de mate van absorptie voor eenvoudige identificatie. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:TENA Bed Plus onderlegger
Uw waardering