TENA Bed Plus onderlegger

TENA Bed Plus onderlegger

TENA Bed Super onderlegger

De onderlegger is speciaal ontworpen voor het extra beschermen van bedden en stoelen tegen vocht. Het heeft een zacht oppervlak dat comfortabel aanvoelt. De onderlegger verzekert u van comfort en behoud van uw waardigheid.

  • TENA Bed is dermatologisch getest en vriendelijk voor de huid

  • Uitstekende bescherming door waterproof onderkant

  • Vermindert ongewenste geurtjes

  • Vergemakkelijkt dagelijkse zorgtaken

  • Absorptievermogen van 2350 ml 

Vanaf € 25,90 € 23,76
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
TENA Bed Super onderlegger

Beschrijving TENA Bed Super Onderlegger

Al gebruikt met het juiste materiaal op de juiste manier, bestaat er toch altijd een kleine kans dat men doorlekt. En ook al is de kans minimaal, het ongemak is groot. Voor deze reden heeft TENA de Bed Super onderlegger ontworpen. Deze onderleggers zijn een uitkomst voor gebruik in bed, de auto, de stoel of rolstoel. Het extreme absorptievermogen van 2350 ml biedt u ongekende zekerheid.

De papierpulp die in het product zit komt onder veel druk te staan en loopt het risico samen te klitten en klonten te vormen. Om dit te voorkomen heeft TENA de stabiliteit van de kern van het product verbeterd zodat de pulp beter op zijn plek blijft zitten. Het nieuwe citroenvormige patroon heeft als eigenschap dat het vocht effectiever verspreidt en opneemt.

 De onderlegger is ontworpen uit een zeer sterk absorberend materiaal dat snel vocht opneemt en een polyethyleen laag. Deze ondoordringbare kunststoffen laag geeft 100% zekerheid dat er geen vocht doorheen lekt.

De TENA Bed Super onderlegger is verkrijgbaar in 60x90cm. De onderleggers zijn aan de achterzijde voorzien van informatie over de maat en de mate van absorptie voor eenvoudige identificatie.

TENA Bed Super Onderlegger - Vermindert ongewenste geurtjes - Incontinentiemateriaal

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:TENA Bed Super onderlegger
Uw waardering