TENA Men Active Fit

TENA Men Active Fit

TENA Lady Pants Discreet

Een zeer comfortabel broekje speciaal voor vrouwen voor ultieme bescherming gedurende de dag. TENA Lady Pants Discreet is een sterk absorberend verband en elegant broekje in één. Het biedt bescherming voor vrouwen met lichte tot matige urine-incontinentie. Het draagt en voelt als gewoon katoenen ondergoed. Lees meer

  • Ontworpen om goed te blijven zitten

  • Draagt en voelt als gewoon ondergoed

  • Een sterk absorberend verband en elegant broekje in één

  • Fresh Odour Control minimaliseert ongewenste geurtjes

  • Nauwsluitende pasvorm

Vanaf € 11,15 € 10,23
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
TENA Lady Pants Discreet

Beschrijving

Door de katoenachtige, revolutionaire, zachte stof met verbeterde heupband lijkt het ontwerp van de TENA Lady Pants Discreet op uw gewoonlijke ondergoed. De TENA Lady Pants Discreet biedt een veilige, comfortabele en discrete pasvorm.

TENA Lady Pants Discreet heeft een nieuw, veelzijdig vrouwelijk ontwerp van lingerie-ontwerper Ceri Williams. Het absorberende wegwerpbroekje voelt aan als katoen, heeft een verbeterde tailleband en ziet eruit als normaal ondergoed. TENA Lady Pants Discreet biedt u drievoudige bescherming tegen doorlekken, geurtjes en een vochtig gevoel. De dunne en betrouwbare kern volgt uw bewegingen en voelt daardoor discreet en comfortabel aan. De TENA Lady Pants Discreet zijn ontworpen met geïntegreerde anti-lekrandjes voor een anatomische pasvorm, die zorgt voor een ultieme zekerheid en optimale bescherming biedt tegen doorlekken. De lage heupband en het discrete broekje vormen zich naar uw lichaam voor een ultiem draagcomfort en zonder u te beperken in uw kledingkeuze. Het materiaal is dunner, de taille lager en de pasvorm supervrouwelijk. En dit alles met de ultieme bescherming van TENA. Het ontwerp is speciaal ontwikkeld voor actieve, zelfstandige vrouwen. Het broekje is iets hoger uitgesneden waardoor het hoger op het been zit, als een gewone slip. Daarnaast zijn ze tussen de dijbenen wat smaller dan andere incontinentieproducten. Het ontbreken van materiaal tussen de benen zorgt voor ultiem draagcomfort. 

Gebruiksaanwijzing

Het broekje wordt veel gebruikt door vrouwen met stressincontinentie. Dit wordt gekenmerkt door het feit dat u nog gewoon naar het toilet gaan, maar onder bepaalde omstandigheden, bijvoorbeeld bij sporten, niezen of lachen, u een scheutje urine kunt verliezen. De TENA Lady Pants Discreet biedt u een nette, zekere en discrete uitkomst. De broekjes hebben een kwalitatief sterk elastiek om goed aan te sluiten op de heupen en afzakken te voorkomen. Zorg ervoor dat de randen goed aansluiten bij de liezen om kans op lekken te minimaliseren. De broekjes hebben een label zodat duidelijk is wat de voor- en achterkant is. Dit broekje is ook zeker geschikt voor gebruik in de nacht.

Incontinentie

Een op de drie vrouwen heeft te maken met een zwakke blaas en licht urineverlies, maar lang niet elke vrouw gebruikt speciale bescherming. Slechts 23% zegt gebruik te maken van incontinentie producten. Sommige mensen gebruiken maandverband of normale inlegkruisjes bij urineverlies, alhoewel deze hier niet voor zijn gemaakt. De producten van TENA zijn speciaal ontwikkeld voor de opvang van urine. Ze voelen droger aan, houden beter hun vorm, hoeven niet vaak verschoond te worden en de Fresh Odour Control vermindert de ontwikkeling van geurtjes.

Een van de mogelijke redenen voor urine-incontinentie is de verzwakking van de bekkenbodemspieren. De bekkenbodemspieren liggen onder in het bekken. Deze spieren geven steun aan de organen in de buik en sluiten de blaas en darmen af. Hierdoor zijn we in staat urine en ontlasting op te houden. Als deze spieren wat opgerekt zijn (bijvoorbeeld als gevolg van een bevalling) en hun flexibiliteit verliezen, kan men al urine verliezen bij een kleine inspanning, zoals hoesten of lachen. Een andere reden is de overgang. Tijdens en na de overgang produceert het lichaam minder hormonen die normaal gesproken de urinewegen gezond houden. Als gevolg hiervan kan men urine verliezen. Andere mogelijke oorzaken zijn zenuwbeschadigingen, prostaatproblemen, bepaalde medicijnen, constipatie, overgewicht of het resultaat van een operatie kunnen urineverlies tot gevolg hebben. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:TENA Lady Pants Discreet
Uw waardering