TENA Lady Mini Magic

TENA Lady Mini Magic

TENA Lady Ultra Mini Plus

TENA Lady Ultra Mini Plus

TENA Lady Ultra Mini

TENA Lady Ultra Mini is speciaal ontwikkeld voor vrouwen met zeer lichte incontinentie. Het is ideaal voor vrouwen die bij stressincontinentie een kleine hoeveelheid urine verliezen. Het zeer dunne materiaal zorgt voor maximale discretie en comfort. De drievoudige bescherming van de TENA Lady inlegkruisjes absorberen vele malen beter dan reguliere inlegkruisjes. De TENA Lady Ultra Mini biedt een veilige, comfortabele en discrete pasvorm. De snelle en effectieve absorptie en snel droge toplaag houden u droog voor optimaal comfort.  Lees meer

  • Net zo groot als een inlegkruisje maar met een veel groter absorptievermogen

  • Perfect voor het verlies van druppels urine

  • Fresh Odour Control minimaliseert het ontstaan van ongewenste geurtjes

  • Drievoudige bescherming tegen doorlekken, geurtjes en een vochtig gevoel 

€ 3,50 € 3,21
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
761130

Beschrijving TENA Lady Ultra Mini

TENA Lady inlegkruisjes zijn voorzien van Fresh Odour Control met unieke actieve micro parels die geurtjes neutraliseren. Met TENA Lady voelt u zich altijd fris en zelfverzekerd, wat uw dag u ook brengt.

De TENA Lady inleggers hebben een toplaag die vocht niet doorlaat. Het is gefabriceerd uit een kunststof dat wordt opgeruwd, zodat deze zacht aanvoelt en geen huidirritatie veroorzaakt. De bovenste laag, die tegen de huid zit, is “non woven”, wat betekent dat deze niet is gebreid of gewoven. Deze kunststof laat de urine door zodat deze in een gel kan worden omgezet.

De kleinere inleggers hebben geen voor- of achterkant. Het maakt niet welke kant u voor draagt aangezien ze symmetrisch van vorm zijn. Verder bevat het hele product SAP-korrels. Deze korrels zijn in staat het vocht en de geurtjes op te nemen en op te sluiten voor zekerheid en comfort.

Gebruiksaanwijzing

Wanneer u een TENA Lady inlegger gaat gebruiken is het heel belangrijk dat u deze over de lengte vouwt zodat de randjes goed rechtop gaan staan en er een kuiltje ontstaat. Dit zorgt ervoor dat de producten die in de fabriek zeer strak in de verpakking zijn gedaan, hun meest effectieve vorm kunnen aannemen. Wanneer u het product een beetje vouwt en het neemt zo de vorm van het lichaam aan, zal het beter in staat zijn urine op te nemen en hierdoor neemt de kans op lekken af.

Voor alle inleggers geldt dat ze in het midden van de onderbroek moeten worden gelegd. De zeer sterk absorberende korrels zitten verspreid over het hele product. Het vocht dat in het midden terecht komt, zal dus over de hele inlegger worden verdeeld. Hierdoor neemt het comfort toe en zal de kans op lekken minimaal zijn.

Het inlegkruisje wordt veel gebruikt door vrouwen met stressincontinentie. Dit wordt gekenmerkt door het feit dat u nog gewoon naar het toilet gaan, maar onder bepaalde omstandigheden, bijvoorbeeld bij sporten, niezen of lachen, u een scheutje urine kunt verliezen. De TENA Lady Ultra Mini biedt u een nette, zekere en discrete uitkomst. Zorg ervoor dat het product goed is uitgevouwen en randen goed aansluiten om kans op lekken te minimaliseren. 

TENA Lady Ultra Mini - Inlegkruisje - Incontinentie

Incontinentie

Een op de drie vrouwen heeft te maken met een zwakke blaas en licht urineverlies, maar lang niet elke vrouw gebruikt speciale bescherming. Slechts 23% zegt gebruik te maken van incontinentie producten. Sommige mensen gebruiken maandverband of normale inlegkruisjes bij urineverlies, alhoewel deze hier niet voor zijn gemaakt. De producten van TENA zijn speciaal ontwikkeld voor de opvang van urine. Ze voelen droger aan, houden beter hun vorm, hoeven niet vaak verschoond te worden en de Fresh Odour Control vermindert de ontwikkeling van geurtjes.

Een van de mogelijke redenen voor urine-incontinentie is de verzwakking van de bekkenbodemspieren. De bekkenbodemspieren liggen onder in het bekken. Deze spieren geven steun aan de organen in de buik en sluiten de blaas en darmen af. Hierdoor zijn we in staat urine en ontlasting op te houden. Als deze spieren wat opgerekt zijn (bijvoorbeeld als gevolg van een bevalling) en hun flexibiliteit verliezen, kan men al urine verliezen bij een kleine inspanning, zoals hoesten of lachen. Een andere reden is de overgang. Tijdens en na de overgang produceert het lichaam minder hormonen die normaal gesproken de urinewegen gezond houden. Als gevolg hiervan kan men urine verliezen. Andere mogelijke oorzaken zijn zenuwbeschadigingen, prostaatproblemen, bepaalde medicijnen, constipatie, overgewicht of het resultaat van een operatie kunnen urineverlies tot gevolg hebben. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:TENA Lady Ultra Mini
Uw waardering