TENA Pants Discreet

Een zeer comfortabel broekje geschikt voor mannen en vrouwen voor ultieme bescherming gedurende dag en nacht.TENA Pants Discreet zijn geschikt voor urine-incontinentie bij zowel actieve mannen als vrouwen. De uitermate dunne en zachte incontinentiebroekjes dragen en voelen als gewoon ondergoed. De TENA Pants Discreet zijn hierdoor ook geschikt voor het dragen in de nacht. Lees meer

  • Speciaal ontwikkeld voor actieve mannen en vrouwen

  • Draagt en voelt als gewoon ondergoed

  • Pants volgen de contouren van het lichaam

  • Odour Control vermindert ongewenste geurtjes

  • Dry Fast Core zorgt voor directe absorptie

Vanaf € 11,95 € 10,96
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
TENA Pants Discreet

Beschrijving

De Dry Fast Core zorgt voor een betere en snellere opname van de urine en vermindert huidirritatie. Daarbij is de Air Dry Layer zacht en ademend welke het comfort en discretie verhoogt. Opstaande vochtafstotende randjes minimaliseren de kans op doorlekken en de Body-Close-Fit zorgt voor een ultieme pasvorm die het gevoel van zekerheid vergroot en tegelijk zacht en comfortabel aanvoelt.

Urineverlies komt vaker voor dan u denkt. Maar liefst één op de vier vrouwen en één op de acht mannen krijgt vroeg of laat last van een of andere vorm van urineverlies. Er is waarschijnlijk geen enkele andere aandoening die zo frequent voorkomt en waarover toch zoveel misvattingen bestaan. TENA streeft ernaar om producten te ontwikkelen die de invloed die incontinentie heeft, op het dagelijks leven, zoveel mogelijk te beperken. TENA is zich bewust van de vele emotionele aspecten van de aandoening. Om deze reden heeft TENA een uitgebreid assortiment dat geschikt is voor diverse behoeften en wensen. 

De TENA Pants Discreet zijn ontworpen voor mannen en vrouwen die regelmatig flinke scheuten urine verliezen maar hierdoor niet beperkt willen worden in hun dagelijkse activiteiten en waarde hechten aan maximale discretie. TENA Pants Discreet hebben een uniek ontwerp dat de anatomie van het lichaam volgt voor een comfortabele pasvorm die minimaal zichtbaar is onder kleding.

De TENA Pants Discreet bieden een absorptievermogen van 750 ml en voeren de urine snel af naar één van de twee absorptiekamers in de kern van het product. De Dual Absorption Zone maximaliseert het comfort door de inhoud via een kanaal effectief weg te houden van het lichaam en hierdoor de huidconditie te beschermen. Doordat het buitenmateriaal van de TENA Pants Discreet volledig ademt, blijft de lucht circuleren voor een langdurig droog gevoel. 

Gebruiksaanwijzing

Om ervoor te zorgen dat de TENA Pants Discreet optimaal werken is het van belang dat deze op de juiste manier gebruikt worden. Het product zit opgevouwen in de verpakking. Hierdoor is het klein en handzaam en dus goed mee te nemen. Aan de achterkant van het TENA Pants Discreet zit een lipje waarop te zien is wat de voor- en achterkant is. Hier staat de maat van de pants op. U kunt deze tevens gebruiken om het product dicht te plakken wanneer u het heeft dichtgevouwen om weg te gooien. 

De TENA Pants Discreet trekt u aan als uw normale ondergoed, met oog op het feit dat het goed aansluit bij de liezen voor optimale zekerheid. De elastische randjes van de pants kunnen zo goed hun werk doen. Voor het uittrekken kunt u beide zijnaden openscheuren, oprollen en eenvoudig dichtplakken. Belangrijk bij het uitzoeken van de juiste maat is dat het product goed past tussen de liezen. Mensen zijn geneigd om een grotere maat pants te kiezen. Ook omdat het lijkt alsof deze meer urine kan opnemen. De TENA Pants Discreet is geschikt voor mensen die goed mobiel zijn en zelfstandig de pants kunnen aan- en uittrekken.

De dubbele anti-lekrandjes zorgen voor uitstekende bescherming en maximaal draagcomfort. De innovatie van de anti-lekrandjes die functioneren als dijkjes zorgt ervoor dat u niet beperkt wordt in uw dagelijkse activiteiten. De Odour Neutralizer die gebruikt wordt in de TENA Pants Discreet minimaliseert ammoniakgeurtjes waardoor u zelfverzekerd en met een fris gevoel op pad kunt.

Incontinentie

Door het groeiend aantal ouderen krijgen steeds meer mensen te maken met ongewenst urineverlies. 1 op de 4 mannen van 40 jaar of ouder heeft te maken met blaasproblemen. Bij vrouwen ziet men dat 1 of de 4 vrouwen van 35 jaar of ouder last hebben van blaasproblemen. Door niet de juiste bescherming te gebruiken doet men concessies met betrekking tot comfort, bescherming tegen doorlekken en het ontstaan van geurtjes. En dat terwijl dit de top 3 van de consumentenbehoefte is. Bij TENA gebruiken we onze expertise om te innoveren en producten te ontwikkelen die aan de behoefte voldoen. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:TENA Pants Discreet
Uw waardering