BSN Glovex Ultra Tex Latex Handschoenen

BSN Glovex Ultra Tex Latex Handschoenen

TENA Wet Wipes

TENA Wet Wipes

TENA Wash Gloves 200 pcs

Combineert zachtheid van een doekje met gemak van wegwerpwashandje. Sterk en extreem zacht voor perineale huidverzorging. Het zachte en dikke materiaal van de TENA Wash glove verzekert u een veilige en doeltreffende verzorging van de kwetsbare huid. Gemaakt uit sterk, maar zéér zacht materiaal voor het wassen van de gevoelige, oudere huid. Ideaal voor de dagelijkse, persoonlijke hygiëne. Ideaal om te gebruiken in combinatie met TENA Wash Cream of Wash Mousse.

  • Geadviseerd bij perineale huidverzorging

  • Zacht en aangenaam

  • Zeer hygiënisch

€ 15,90 € 13,14
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
740400

Beschrijving

De TENA Washglove is ideaal voor het wassen van bedlegerige mensen. Ze zijn zacht, handig en makkelijk in gebruik. Herbruikbare washandjes en doekjes brengen het risico van kruisbesmetting met zich mee, een gevaar waar de TENA Wash gloves een eind aan maakt. Het washandje sluit goed aan, en de non-woven vezels zorgen ervoor dat de was crème, olie of zeep efficiënt op het gewenste lichaamsdeel kan worden aangebracht.

Gebruiksaanwijzing

Neem een TENA wash glove uit de verpakking, bevochtig het met water en gebruik reinigingsproduct naar keuze. Reinig de gewenste lichaamsdelen. Na gebruik in prullenbak deponeren. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:TENA Wash Gloves 200 pcs
Uw waardering