Tommee Tippee Sangenic Tec Tub White

Tommee Tippee Sangenic Tec Tub White

Tommee Tippee Sangenic Tec Refill

Drie Tommee Tippee Sangenic navulcassettes speciaal ontworpen voor gebruik met de Tommee Tippee Sangenic Tec. Een doorlopende rol die veilig en eenvoudig geknipt en geknoopt kan worden, goed voor ongeveer 90 kleine incontinentiematerialen per navulcassette.

  • Goed voor ongeveer 90 kleine incontinentiematerialen per navulcassette
  • Licht geparfumeerd
  • Antibacteriële bescherming
  • Gebruikt 60 % minder plastic dan luierzakken
Vanaf € 20,95 € 19,22
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Tommee Tippee Sangenic Tec Refill

Tommee Tippe Sangenic Tec Tub Refill

Gebruikt incontinentiemateriaal weggooien in een gewone afvalemmer kan leiden tot nare geurtjes die verspreid worden door heel de kamer. Met deze luchtdichte luieremmer speciaal ontworpen voor het weggooien van luiers en licht incontinentiemateriaal is dat verleden tijd. De Tommee Tippee Sangenic Tec werkt alleen met de speciaal ontworpen Tommee Tippee Sangenic Tec navulcassettes, lichtgeparfumeerde navulcassettes die goed zijn voor zeker 90 kleine incontinentiematerialen per navulcassette.

Wanneer de zak vol zit moet het deksel los gemaakt worden en de volle zak afgesneden worden met de veilige snijmachine die in de deksel gemonteerd zit. Hierna moet er een knoopje gelegd worden in de nieuwe zak en is de Tommee Tippee Sangenic weer klaar voor gebruik.

Als de navulcassette vervangen moet worden moet de deksel allereerst volledig open gezet worden, en moet de lege cassette uit het apparaat worden verwijderd. Hierna kan de nieuwe navulcassette erin gezet worden. De buitenste laag van de navulling moet een stukje omhoog getrokken worden, en weer door het midden naar beneden getrokken worden zodat er een zak ontstaat. Vervolgens moet de nieuwe zak geknoopt en aan het haakje gehangen worden, en is de Tommee Tippee Sangenic Tec weer klaar voor gebruik.

Let op: deze afvalemmer heeft een kleinere opening en is dus niet geschikt voor producten uit de TENA Pants, TENA Slip, TENA Flex en TENA Comfort lijn.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tommee Tippee Sangenic Tec Refill
Uw waardering